Praktijk Ruggespraak realiseert Chillplek voor overprikkelde kinderen tijdens Pietendorp in Zuiderzeemuseum Enkhuizen!

03-11-2022

HOORNGIDS REGIO | Een heerlijk evenement voor jong en oud(er). Pietendorp is een drukbezocht evenement en dat is bijvoorbeeld voor overprikkelde kinderen, nou nét geen feest. Dat is de reden dat Helene Zack van Praktijk Ruggespraak op deze dag aanwezig is met haar Chillplek, juist om die kinderen de gelegenheid te geven zich even terug te trekken wanneer de drukte hen wat teveel wordt.

 

Helene, die zich dagelijks met kinderen met autisme, ADHD en HSP bezighoudt in haar Praktijk Ruggespraak in Blokker, begrijpt als geen ander dat inclusiviteit voor neurodiverse mensen enorm belangrijk is en om dus wél als gezin of familie gezamenlijk herinneringen te kunnen maken. Haar Chillplek maakt het hen mogelijk om, wanneer ze overprikkeld zijn, zich even terug te trekken.

 

Kaartverkoop en informatie
Het Pietendorp is op zondag 20, zaterdag 26 en zondag 27 november geopend van 10.00 tot 16.00 uur. Tickets zijn uitsluitend op tijdslot online verkrijgbaar via de ticketshop op www.zuiderzeemuseum.nl (http://www.zuiderzeemuseum.nl).  Voor de Vrienden van het Zuiderzeemuseum geldt een gereduceerd tarief. Heb je een Museumkaart of VriendenLoterij VIP-KAART? Dan heb je gratis entree, maar is het wel noodzakelijk om vooraf online je tickets te reserveren.

ruggespraak ruggespraak