Voorlichtingsavond ziekte van Parkinson in Dijklander Ziekenhuis Hoorn

09-11-2022

HOORNGIDS HOORN | Het Dijklander Ziekenhuis verzorgt op dinsdagavond 29 november samen met de Parkinson Vereniging een informatieavond. De avond is bedoeld voor mensen met Parkinson en hun partners, familieleden en mantelzorgers.

Tijdens de avond spreekt neuroloog Pieter Nederveen over het thema ‘De ziekte van Parkinson kent vele gezichten’. Daarnaast geeft Lucas Brühl, oefentherapeut Mensendieck, een presentatie over de ziekte van Parkinson en voldoende bewegen in coronatijd.

Informatie
De voorlichtingsavond wordt gehouden in het personeelsrestaurant van het Dijklander Ziekenhuis in Hoorn. Vanaf 18.30 uur is er ontvangst met koffie en thee. Het inhoudelijke gedeelte start om 19.00 uur en duurt tot 20.30 uur. De toegang bedraagt 2 euro p.p. ten bate van het Parkinson Café Hoorn (West-Friesland). Dat kunt u voorafgaand aan de bijeenkomst contant voldoen. Tijdens de bijeenkomst wordt de 1,5 meter maatregel gehandhaafd.

Aanmelden
U kunt zich aanmelden door vóór 18 november een e-mail te sturen naar secretariaatneurologie-hoorn@dijklander.nl (mailto:secretariaatneurologie-hoorn@dijklander.nl) of te bellen via 0229-208304 (bereikbaar op maandag, dinsdag en donderdag tussen 9.00-16.00 uur). Graag er bij vermelden met hoeveel personen u komt.

Dijklander ziekenhuis Hoorn Dijklander ziekenhuis Hoorn