Activiteit seniorencircuit in Wijkcentrum De Huesmolen

10-11-2022

HOORNGIDS HOORN | Er is weer een leuke activiteit bij het seniorencircuit. Op woensdag 23 november wordt een lezing gehouden met de titel: Varend verleden, erfgoed van heden.

De vrachtschepen en vissersschepen van begin negentiende eeuw. Ze worden ook wel de historische bedrijfsvaartuigen genoemd. Ze herinneren ons aan een periode waarin het transport over de waterweg de beste was en is daarmee een kostbaar historisch bezit.

Dirk Lont
Ons land heeft de grootste vloot varende historische schepen ter wereld! Maar hoe wordt gezorgd dat deze boten blijven drijven en nog kunnen varen? Dit gaat namelijk niet vanzelf. Dirk Lont komt u hierover vertellen.

Informatie
Ga gezellig langs op woensdag 23 november van 14.00 uur tot 16.00 uur in wijkcentrum De Huesmolen, De Huesmolen 60, 1625 HZ te Hoorn. De middag is georganiseerd door het seniorencircuit van Stichting Netwerk. Reserveren is niet nodig, ga gezellig langs. Kosten zijn € 6.00, inclusief een kopje thee of koffie. Bij voorkeur met een contante betaling.

Heeft u nog vragen of wilt u meer informatie? Contactpersoon: Anne Spruijt, wijkcentrum De Huesmolen, 0229-234390. Of a.spruijt@netwerkhoorn.nl (mailto:a.spruijt@netwerkhoorn.nl)

Wijkcentrum De Huesmolen - Regenboogzaal Wijkcentrum De Huesmolen - Regenboogzaal