Kaartverkoop 7e editie Winterkaravaan feestelijk van start

10-11-2022

HOORNGIDS REGIO | Karavaan brengt van 23 t/m 30 december weer een Winterkaravaan, dit keer in Zuidschermer. Het is de zevende editie van het talentontwikkelingsproject van Karavaan waarin 3 jonge theatermakers een locatievoorstelling maken binnen het thema ‘groeiende contrasten’. De kaartverkoop is met een feestelijke kick-off inmiddels losgebarsten.

Tijdens de kick-off kregen de makers een workshop locatietheater en werden de campagnebeelden geschoten. De avond werd feestelijk afgesloten met een korte presentatie, waarin de makers een tipje van de sluier lieten zien.

Over de makers
- Jip Warmerdam maakt met Seppe Salomé en Charlotte Dommershausen, Jasmijn Kenselaar, Amelie Ackx en Petra Ball ’Aqueerius’. Een bruisende onderwater musical over de zoektocht naar fluïditeit waarin het menselijke binaire denken wordt bevraagd. 
- Leonie Kuhlmann maakt ’Bij het bombardement van Rotterdam denk ik aan Jan Smit en niet aan mijn  oma’. Een theatervoorstelling over de contrasten tussen generaties en de levenslessen die we onze dochters leren. Met Isabel van der Linden, Manouk Pluis en Aline Cornelissen
- Emma van den Elshout & Noah Janssen maken ’Mijn 8,26% staat op ontploffen’. Een buitengewone balletvoorstelling over ons hoofd, met een rol voor de Notenkraker van Tsjaikovski.

Laat je verwarmen door de houtkachel, ga mee op expeditie en ontdek theaterpareltjes van jonge makers. Drie splinternieuwe voorstellingen op drie bijzondere locaties in het prachtige dorp Zuidschermer.

Winters eten & drinken
Als bezoeker van de Winterkaravaan ga je op expeditie. Op unieke plekken in Zuidschermer zie je in een winterse wandelroute drie voorstellingen en zijn heerlijk winters eten & drinken onderdeel van je middag of avond. De Winterkaravaan vindt dit jaar plaats van 23 tot en met 30 december 2022. 

Informatie
voor tickets en informatie ga naar karavaan.nl (https://www.karavaan.nl/) of mail naar info@karavaan.nl (mailto:info@karavaan.nl)

 

Foto: Keith Montgomery

© Keith Montgomery - WinterKaravaan (LR)-9850-2 (1) © Keith Montgomery - WinterKaravaan (LR)-9850-2 (1)