Sporten voor Mannen 55+ in wijkcentrum De Zaagtand

16-11-2022

HOORNGIDS HOORN | Wijkcentrum De Zaagtand start met een nieuwe groep ’Sporten voor Mannen 55+’. In beweging blijven is belangrijk voor de gezondheid. Door voldoende te bewegen kan de kans op hart- en vaatziekten 20 tot 30% verlagen. Ook de bloeddruk verlaagt, waardoor de kans op bijvoorbeeld een hartinfarct of beroerte kleiner is. Voldoende bewegen zorgt er ook voor dat stress vermindert.

Vanaf woensdag 30 november van 09.00 - 10.00 uur start een nieuwe groep ’ Sporten voor Mannen 55+’ in wijkcentrum De Zaagtand; zes weken lang, één keer in de week.

Leuke oefeningen en spelvormen
De lessen zijn gericht op het verbeteren van samenwerken en de algemene conditie. Dit wordt gedaan met leuke oefeningen en spelvormen. Er wordt gebruik gemaakt van allerlei materialen, denk hierbij aan loopladders, banken, ballen, hoepels etc.

Informatie
De kosten bedragen €18,- voor zes lessen; deze kunnen ook betaald worden met de Cultuurtrippenkaart. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Yannickruiter14@gmail.com (mailto:Yannickruiter14@gmail.com), Yannick Ruiter. Wijkcentrum De Zaagtand vindt u op de Sint Eloystraat 106 te Hoorn. Telefoonnummer: 0229-855700. Mail: zaagtand@netwerkhoorn.nl (mailto:zaagtand@netwerkhoorn.nl).

De Zaagtand (1) De Zaagtand (1)