Vrijwilligers beschikbaar tijdens NLdoet

24-11-2022

HOORNGIDS REGIO| Vrijwilligerspunt is weer op zoek naar leuke NLdoet klussen tijdens NLdoet op vrijdag 10 maart 2023. De leerlingen van maar liefst 3 middelbare scholen gaan dan de handen uit de mouwen steken: Oscar Romero en Copernicus uit Hoorn en De Dijk uit Medemblik.

De leerlingen zijn als vrijwilliger beschikbaar op vrijdag 10 maart, van 9.00 tot 15.00 en komen graag bij jullie in het kader van de Maatschappelijke Stage vrijwilligerswerk doen.

Aanmelden en meer informatie
Hebben jullie komende lente nog wat klusjes liggen die opgepakt moeten worden? Bijvoorbeeld een grote lenteschoonmaak, eindelijk dat hek eens schilderen, of een leuke activiteit organiseren voor jullie cliënten/kinderen? Neem contact op via de mail, mas@vrijwilligerspunt.com (mailto:mas@vrijwilligerspunt.com) of telefonisch: 0229-216499.

Financiële bijdrage
Ten slotte: voor een NLdoetklus kan er een financiële bijdrage aangevraagd worden bij het Oranje Fonds. Deze aanvraag kan ingediend worden tot medio eind januari. Aan een aanvraag zijn wel voorwaarden verbonden. Deze zijn terug te lezen via de site van het Oranje Fonds (https://www.nldoet.nl/financiele-bijdrage). Ook voor het aanvragen van een promotiepakket moet de klus aangemeld worden op de site van het Oranje Fonds.

Vrijwilligerspunt Taalhuis trainingen Vrijwilligerspunt Taalhuis trainingen