De kerstmarkt van Soli Deo Gloria jubileert

Na twee jaar eindelijk weer de befaamde kerstmarkt in de Oosterkerk

HOORNGIDS HOORN | De koorleden van Soli Deo Gloria-Hoorn  kijken er zeer naar uit: na twee jaar kan het koor op 10 december aanstaande vanaf 10.30 uur eindelijk weer de befaamde kerstmarkt in de Oosterkerk organiseren. En dat dan voor de 25e keer.

Een kerstmarkt-werkgroep is al weken bezig een selectie te maken van alles wat in de afgelopen twee jaar is ingebracht als ‘voor de kerstmarkt’. Alleen onbeschadigde en mooie items worden uitgezocht, schoongemaakt en klaargezet om op de vrijdag voor de markt naar de Oosterkerk te worden vervoerd.  Daar vindt u dan op zaterdag een feestelijke uitstalling van mooie serviezen en glaswerk, sieraden, feestkleding, kerstversiering, speelgoed en boeken en cd’s.

Die zaterdag 10 december gaan om 10.30 uur de deuren van de Oosterkerk open voor de markt. Meestal staat er dan al een behoorlijke groep mensen voor de deur om maar de eersten te zijn die een keuze kunnen maken uit alles wat te koop is. De Oosterkerk is al helemaal in kerstsfeer. Er is live (kerst)muziek. In het restaurant kunt u een beetje bijkomen van alle drukte. Daar wordt koffie en thee, taart, glühwein, oliebollen en erwtensoep geserveerd.

Iedereen is welkom om van 10.30-15.00 uur te komen kijken en kopen in deze mooie en gezellige omgeving. De koorleden zullen u met veel plezier ontvangen. De toegang is natuurlijk gratis.

Kerstmarkt Soli Deo Gloria Kerstmarkt Soli Deo Gloria

Reacties
Reactie: (*** MaSeH-san)
16-1-2023, 12:15
Deze KERSTMARKT was weer top! Hopelijk opnieuw in 2023.