Deze zondag geen sportprogramma door een lijnstoring

Tijdens de uren van het sportprogramma van 14 tot 17 uur was non-stop muziek te horen

HOORNGIDS HOORN | Door een storing in de lijnverbinding tussen de sportstudio en de centrale studio, was er deze zondag op HoornRadio geen sportuitzending te horen.

De sportuitzending van HoornRadio wordt al jaren verzorgd vanuit een huisstudio in Hoorn. De verbinding van deze studio met de centrale studio op Hoorn 80 was vlak voor het begin van de uitzending om 14.00 uur uitgevallen. Technici van HoornRadio zijn onmiddellijk in actie gekomen om te proberen de verbinding te herstellen. Dit is helaas niet gelukt omdat de storing te wijten was aan het uitvallen van de door HoornRadio gebruikte audio streamserver bij de provider. De sportverslaggevers die langs de lijn klaar stonden om verslag te doen, konden helaas onverrichterzake huiswaarts keren.

Er zal de komende week aan gewerkt worden om de verbinding te herstellen, zodat het sportprogramma aanstaande zondag weer ongestoord kan worden uitgezonden.

Tijdens de uren van de wekelijkse sportuitzending van HoornRadio van 14 tot 17 uur was non-stop muziek op de zender te horen. Alhoewel het overmacht was, biedt het station de sportluisteraars excuus aan dat er vandaag geen sport op HoornRadio te horen was. 

radiostoring radiostoring