Schouwburg Het Park trakteert

28-11-2022

HOORNGIDS HOORN | Schouwburg Het Park wentelt zich in de feestelijke sfeer. December is afgeladen met mooie voorstellingen, van onder anderen: Alex Klaasen, Guido Weijers, Roué Verveer en Dolf Jansen. En om iederéén te laten genieten van wat theater te bieden heeft, start de schouwburg de feestmaand met een gratis theaterconcert speciaal voor bezoekers met een kleinere portemonnee.

Omdat de energiecrisis en inflatie ervoor zorgen dat theaterbezoek helaas niet meer voor iedereen mogelijk is, heeft Het Park in samenwerking met producent ProActs de band ‘70’s Unplugged’ gevraagd om in Hoorn te komen spelen. Het theaterconcert is dankzij de inspanningen van Vrijwilligerspunt Hoorn en Stichting Netwerk gratis toegankelijk voor een geselecteerde groep van maar liefst 880 bezoekers. Gemeente Hoorn maakt de avond compleet door iedereen gratis twéé consumpties aan te bieden.

Kras en win
Er is meer te beleven in Schouwburg Het Park. Iedereen die in de feestmaand een voorstelling in Het Park bezoekt, ontvangt bij binnenkomst een kraskaart waarmee mooie prijzen te winnen zijn. De hoofdprijs is een gratis voorstelling voor twéé personen inclusief overnachting bij ‘Heavens hotel Hoorn’. In totaal zijn er maar liefst 5.000 prijzen te winnen, variërend van gratis voorstellingen en korting op voorstellingen tot gratis koffie, thee of gevulde koek die direct aan de bar verzilverd kunnen worden.

Feestelijke voorstellingen
Alex Klaasen zet op 2 december de toon met het feestelijke ‘Snowponies - a Merrie Christmas’. Guido Weijers, Roué Verveer en Dolf Jansen houden de grapdichtheid hoog terwijl Waylon, 3JS, Cesar Zuiderwijk en De Dijk zorgen voor de muzikale noten. Hét uitje van voor het hele gezin is de familiemusical ‘Charlie and the Chocolate Factory’, maar voor de kinderen is er meer: van lekker meezingen met Monique Smit bij Kidspop tot de knotsgekke winterrevue van Titus en Fien. Zo hoopt Schouwburg Het Park op fijne feestdagen en verwondering voor iedereen. Bekijk het volledige programma op www.hetpark.nl (http://www.hetpark.nl).

parkschouwburg eestdagen het Park 53 Daphne 1 parkschouwburg eestdagen het Park 53 Daphne 1