Geweldige aanbieding van Schouwburg Het Park (video)

Gratis kaartjes voor voorstelling 'The 70's Unplugged'

HOORNGIDS HOORN | Omdat er nog kaarten beschikbaar zijn, stuurt Schouwburg Het Park deze uitnodiging nog een keer voor de muzikale voorstelling van ’The 70’s Unplugged’ op 1 december. Gemeente Hoorn heeft samen met Vrijwilligerspunt Westfriesland en Stichting Netwerk, organisaties hiervoor ingeschakeld die mensen met een kleine beurs bijstaan. 

Deze actie is dan ook bedoeld voor mensen die een smalle beurs hebben en dus geen geld hebben voor een avondje uit zoals naar het theater. Heeft jouw maatschappelijke organisatie contact met mensen die het niet zo breed hebben en die een avondje uit meer dan verdienen? Nodig ze dan uit voor de muzikale voorstelling ‘The 70’s Unplugged’ op 1 december, want zij krijgen de kaartjes gratis (!) aangeboden door Schouwburg Het Park!

Reserveren

Voor de voorstelling dient wel gereserveerd te worden en dat kan via deze link (https://amxe.net/8076utib-tvj558cx-6650a2s2-5te).
Je hoeft geen actiecode in te vullen. Je kunt via de bovenstaande ticketlink maximaal 2 gratis tickets bestellen.
Let op: De kaarten zijn exclusief consumptie. Het is niet geschikt voor kinderen. Vol = vol.
Mocht je onverhoopt toch niet kunnen, laat het Het Park dan weten, dan kunnen zij de kaarten aan iemand anders cadeau doen!

THE 70’S UNPLUGGED

Op donderdag 1 december komt de band naar Hoorn en speelt graag voor u de mooiste popsongs uit de seventies. Nummers over weggaan en thuiskomen, over dromen, illusies en desillusies. ‘The 70’s Unplugged’ heeft de pareltjes weten te vinden en de band vertolkt de liedjes op z’n eigen ambachtelijke en doorleefde manier. Van Eagles tot Fleetwood Mac, van James Taylor tot John Denver, van Joni Mitchell tot Linda Ronstadt en vele anderen. Een avond genieten voor de liefhebbers van pure popmuziek!

THE 70'S UNPLUGGED THE 70'S UNPLUGGED