Ideële kerstmarkt in de protestantse kerk van Wognum

30-11-2022

HOORNIDS REGIO | Na twee jaar kan eindelijk de ideële kerstmarkt in de protestantse kerk van Wognum weer plaatsvinden. Inclusief het grote succes van het lasergamen voor kinderen op de eeuwenoude zolder. Deze sfeervolle, niet-commerciële markt in een prachtige omgeving vindt plaats op vrijdag 9 en zaterdag 10 december.

In de 15e-eeuwse monumentale kerk staan meerdere kramen met onder meer zelfgemaakte producten, epoxy, glas, sieraden en nog veel meer. Buiten worden kerstbomen verkocht en voor een duurzaam karakter zijn tweedehands kerstartikelen te koop. Via het rad van fortuin zijn bovendien geweldige prijzen te winnen.

Stichting Opkikker
Vanaf het orgel zorgt de organist voor bijpassende kerstmuziek. 2/3 deel van de opbrengst van de markt gaat naar het jaardoel van de kerk: Stichting Opkikker. Mensen van de stichting zijn aanwezig met informatie. Het andere deel wordt besteed aan een vlaggenmast voor de kerk.

Informatie
Er is zelfgebakken taart en koffie en thee. Vrijwilligers zorgen voor versgebakken oliebollen. Heeft u nog mooie bruikbare kerstspullen liggen? U kunt deze inleveren bij de kerk. Neem daar voor contact op met de koster van de protestantse kerk: Hannelore Lamers, 06-10631859. De Ideële kerstmarkt is aan de Raadhuisstraat in Wognum, vrijdag 9 december van 17.00 tot 21.30 uur en zaterdag 10 december van 10.00 tot 17.00 uur.

kerstmarkt wognum kerstmarkt wognum