Club Festo: Gala-editie en Schoolfissa 0229

30-11-2022

HOORNGIDS HOORN | Op vrijdag 9 en zaterdag 10 december is er weer voor alle tieners een disco in Manifesto. Op 9 december de ’Gala-editie’ en op 10 december is het ’Schoolfissa 0229’ feest.

Op 9 december, tijdens de Gala-editie worden er leuke dansactiviteiten aangeboden, kan iedereen verkleed komen, ontmoeten tieners elkaar en hebben ze vooral plezier. Er is deze avond ook een Photobooth waar je leuke en gekke foto’s kan laten maken als herinnering voor deze avond.

Informatie
Het feest begint om 19.30 uur en eindigt om 22.00 uur. De leeftijd is van 10 t/m 14 jaar. De kosten bedragen €2,50 per persoon. Je kunt vooraf een kaartje reserveren via https://netwerkhoorn.nl/activiteit/club-festo-tienerdisco-1 of aan de deur kopen op vrijdag 9 december. Manifesto, Holenweg 14c in Hoorn.

Schoolfissa 0229
Op 10 december is het ’Schoolfissa 0229’ feest, het is een frisfeest met special guest DYLISA. Dylisa, de pas 21-jarige artiest, zal je deze avond gaan zien schitteren met haar catchy en diepgaande tracks. Met haar release ‘Superwoman’ wist ze een gevoelige snaar te raken door het te hebben over het geweld waar vrouwen dagelijks mee te maken krijgen. Dylisa maakt muziek op gevoel en dat gevoel weet ze perfect over te brengen in haar tracks en on stage. Verder zijn er optredens van Jerra en een mystery guest.  Met optredens en dj’s wordt dit Hoorns leukste ’schoolfissa’ van het jaar!.

Informatie
Het feest begint om 20.00 uur en eindigt om 01.00 uur. De leeftijd is 14 t/m 18 jaar. De kosten bedragen in de voorverkoop €10,00 (inclusief €1,70 fee per bestelling) en €12,50 bij de deurverkoop. Wil je betalen met de Sport- en cultuurstrippenkaart – reserveer dan je kaartje via info@manifesto-hoorn.nl (mailto:info@manifesto-hoorn.nl). Manifesto, Holenweg 14c in  Hoorn. Ga voor verdere informatie en tickets naar: www.manifesto-hoorn.nl (http://www.manifesto-hoorn.nl).

Klassenfeest
Wil je een klassenfeest geven tijdens de disco? Informeer naar de mogelijkheden via r.morianner@netwerkhoorn.nl (mailto:r.morianner@netwerkhoorn.nl).

club festo club festo