Zelfbouwkavels vanaf een half miljoen euro in de verkoop in Bangert & Oosterpolder

01-12-2022

HOORNGIDS REGIO | Begin 2023 zet de gemeente Hoorn in de Bangert & Oosterpolder vier kavels in de verkoop als zelfbouwkavels. Wie hierin interesse heeft, kan zich vrijblijvend aanmelden voor de interesselijst.

De kavels liggen in fase A West in Blokker. Het gaat om een kleinschalige ontwikkeling ten zuiden  van de Koewijzend en ten westen van de Kolenbergstraat. Op de afbeelding zijn de kavels te zien met W1, W2, W3 en W4.

Aanmelden
Wie interesse heeft in een van deze kavels kan zich voor 31 december 2022 vrijblijvend aanmelden door een e-mail te sturen naar zelfbouwkavels@hoorn.nl. Vermeld hierin dat u geïnteresseerd bent in de koop van een van de kavels in fase A West. U wordt dan op de hoogte gehouden van de start van de verkoop van de kavels in 2023. Uw interesse is geheel vrijblijvend en geeft geen recht tot koop.

Het plan
De woningbouw is gelegen rondom een centraal park en is bereikbaar via de Koewijzend. In dit plan komen ongeveer 60 woningen, waarvan 40 twee-onder-een kapwoningen en vrijstaande woningen. Ook komt er een appartementencomplex in de dure categorie, dat omgeven is door groen. De zelfbouwkavels variëren in grootte van ongeveer 650 tot 810 m2 met een prijs tussen de € 500.000 en € 525.000. De ligging is allemaal aan het water. Op de kavels mag een vrijstaande woning worden gebouwd passend binnen de eisen van het bestemmingsplan en beeldkwaliteitsplan. Bij de start van de verkoop in 2023 worden de verkoopprocedure en kaders samengevat in een kavelpaspoort. Er wordt een inschrijftijd gehanteerd waarbij na sluiting een loting zal plaatsvinden onder degene die zich hebben aangemeld voor een kavel.

Kavels Bangert en Oosterpolder Kavels Bangert en Oosterpolder