Gasten bij Radio Actueel: Joke van der Meij (Schoorkoor), Arthur Helling (wethouder D66) en Aart Ruppert (raadslid ÉénHoorn)

Zaterdag 3 december van 11 tot 13 uur op HoornRadio

HOORNGIDS HOORN | Zaterdag 3 december 2022 is het actualiteitenprogramma Radio Actueel op HoornRadio te beluisteren van 11 tot 13 uur.

Deze keer met drie gasten: Joke van der Meij, Arthur Helling en Aart Ruppert. Joke van der Meij (promotor van het Schoorkoor) heeft nieuws over het kerstconcert van het Schoorkoor, met Aart Ruppert (raadslid ÉénHoorn) spreekt Johan van der Tuin over de actualiteiten in de raadscommissie van deze week en met wethouder Arthur Helling over ontwikkelingen in de portefeuilles die hij beheert binnen het college van B&W van Hoorn. Daarnaast zijn er actualiteiten en mooie goed te verteren muziek!

Presentatie Johan van der Tuin, techniek en muziek Peter Kaarls.

HoornRadio is 24/7 in en rond Hoorn te ontvangen op DAB+ (kanaal 8c) en wereldwijd op www.hoornradio.nl (https://www.hoorn-online.nl/players/hr.php) en ook via de app ‘tunein radio’.
Achteraf luisteren kan zaterdag vanaf 22.30 uur een week lang via ‘Live Gemist’ op www.hoornradio.nl (https://www.hoorn-online.nl/players/lg.php)  bereikbaar via de browser van uw desktop en mobiel.

Joke van der Meij, Aart Ruppert, Arthur Helling Joke van der Meij, Aart Ruppert, Arthur Helling