Gast bij HoornRadio Cultuur schrijfster Désirée te Nuijl

Zaterdag 3 december van 13 tot 15 uur op HoornRadio

HOORNGIDS HOORN | Zaterdag 3 december ontvangt Hendric van Doorn de schrijfster Désirée te Nuijl in Hoorn Radio Cultuur.

Désirée te Nuijl schreef de roman ’De tijd stond stil’ over liefde, traumaverwerking en de kracht van vriendschap.

’Anne is 63 en heeft iets verschrikkelijks meegemaakt in Frankrijk. Ze verhuist terug naar Nederland om de ellende achter zich te laten. In haar nieuwe woonomgeving in het Gooi ontmoet ze drie buurvrouwen. Allemaal eind vijftig. Het is gezelligheid alom, het leven is leuk. Over problemen wordt niet gesproken. Anne loopt tegen haar trauma aan en probeert haar problemen vooral te ontvluchten. Ze besluit toch in therapie te gaan, maar loopt daar zeker niet mee te koop bij haar nieuwe vriendinnen. Ze krijgt emdr-therapie om het trauma opnieuw te beleven en te verwerken. Uiteindelijk moet ze haar geheim delen met haar vriendinnen.’

De tijd stond stil

Roman van Désirée te Nuijl. Uitgeverij Boekscout. Prijs 24,50 euro, 336 blz. ISBN 9789464680447. Te koop via www.boekscout.nl (http://www.boekscout.nl).

 

HoornRadio is 24/7 in en rond Hoorn te ontvangen op DAB+ (kanaal 8c) en wereldwijd op www.hoornradio.nl (https://www.hoorn-online.nl/players/hr.php) en ook via de app ‘tunein radio’.
Achteraf luisteren kan zaterdag vanaf 22.30 uur een week lang via ‘Live Gemist’ op www.hoornradio.nl (https://www.hoorn-online.nl/players/lg.php)  bereikbaar via de browser van uw desktop en mobiel.

De tijd stond stil De tijd stond stil