De Hypotheekshop Medemblik en Enkhuizen openen hun deuren

05-12-2022

HOORNGIDS REGIO | Op 1 december openden De Hypotheekshop Medemblik aan de Nieuwstraat 53 en De Hypotheekshop Enkhuizen (alleen digitale afspraken) hun deuren. Deze vestigingen maken deel uit van een landelijk netwerk van meer dan 250 vestigingen. Vestigingsmanager Saskia van Adelberg wil samen met haar team voor haar klanten klaarstaan in deze regio’s door onafhankelijk hypotheekadvies op maat te geven. ”We kunnen niet wachten om mensen te helpen bij het verwezenlijken van hun woondromen”, aldus Van Adelberg.

Zowel De Hypotheekshop Medemblik als Enkhuizen hebben het antwoord op alle financiële vragen en helpen klanten bij het afsluiten van een hypotheek. ”Om tot een passend advies te kunnen komen, kijken we niet alleen naar de financiële situatie van de klant, maar ook naar zijn of haar persoonlijke wensen en toekomstplannen”, zegt Van Adelberg. ”Een hypotheek heeft namelijk niet alleen effect op je huidige leven, maar ook op je toekomst.”

Onafhankelijk advies
De Hypotheekshop geeft altijd onafhankelijk hypotheekadvies. Dit houdt in dat meer dan 40 geldverstrekkers met elkaar worden vergeleken. Daaruit wordt degene geadviseerd die het best bij de klant past. ”Het belang van de klant staat dus altijd op de eerste plaats”, laat Van Adelberg weten.

Hypotheekadvies en meer
De Hypotheekshop Medemblik en Enkhuizen staan niet alleen klaar om financiële- en hypotheekadviezen te geven, maar klanten kunnen er ook diverse verzekeringen afsluiten. Daarnaast kunnen zij er terecht voor vragen over het opbouwen van vermogen, pensioen, advies over echtscheidingen en het financieren van beleggingsvastgoed.

Open dag
Op zaterdag 17 december organiseert De Hypotheekshop in Medemblik een open dag van 10.00 tot 17.00 uur. Van Adelberg en haar team staan dan klaar om iedereen die langskomt van harte welkom te heten. Ook hebben ze een feestelijke verrassing klaarliggen voor de gasten. Bij De Hypotheekshop Enkhuizen kunnen klanten alleen terecht voor digitale afspraken, zij hebben dan ook geen fysiek kantoorpand. De Hypotheekshop staat sinds 1991 (potentiële) huizenkopers en -bezitters bij met onafhankelijk advies en is onderdeel van het grootste financieel adviseursnetwerk van Nederland (ruim 250 vestigingen), met een totaal hypotheekvolume van ruim 8 miljard euro per jaar. De Hypotheekshop is (mede)initiatiefnemer van de Arbeidsmarktscan (winnaar Gouden Lotus 2020 voor Innovatieve dienstverlening aan de consument), de opleiding Adviseur Duurzaam Wonen, hypotheekverstrekking o.b.v. brondata, het Platform Woonstarters, de Week van de Starter (startenopdewoningmarkt.nl) en het Platform Hypotheken vanuit het ministerie van BZK. De Hypotheekshop werkt samen met de TU Delft voor de Monitor Koopwoningmarkt.

Medemblik1 Medemblik1