Restaurant OASE organiseert Sunday Christmas Market

07-12-2022

HOORNGIDS REGIO | Zondag 11 december 2022 organiseert restaurant OASE in Schellinkhout de tweede Sunday Market, ditmaal geheel in kerstsfeer. Het daverende succes van de eerste editie smaakte naar meer.

Met dit initiatief wil het OASE-team lokale ondernemers in de schijnwerpers zetten en bezoekers laten kennismaken met al het moois uit de regio onder het genot van een hapje en drankje. De Sunday Market is een kleinschalige markt met bedrijven die matchen met het concept van OASE: modern en zoveel mogelijk duurzaam, home made en biologisch.

Groot succes
De eerste editie van de OASE Sunday Market in oktober bleek een groot succes, waardoor een volgende editie niet lang op zich kon laten wachten. Van 12.00 uur tot 16.00 uur verkopen lokale ondernemers op zondag 11 december hun mooie producten op het semi-overdekte terras van OASE. Met de feestdagen in aantocht kunnen de bezoekers naar hartenlust cadeaus scoren. Denk aan handgemaakte en gepersonaliseerde accessoires en baby-artikelen, speciaalbieren, tinted balms of prachtige stationery. Kinderen mogen kerstkoekjes versieren en kerst knutselwerk maken.

Ondernemers
Ondernemers die te zien zijn op de OASE Sunday Christmas Market zijn onder andere Bé-Bé Unique, Studio Paper, Lokaal OostWest, Lo Care, RW Houtidee, Cantos Import, Hip&Hair, VanAn Sieraden, Nice.melt en Van Zuks.

Perfecte zondagmiddag
Onder het genot van live kerstmuziek en knisperend vuur en natuurlijk een hapje en drankje van OASE wordt het een perfecte zondagmiddag om door te brengen met familie, vrienden en buurtgenoten. De bezoekers wordt verzocht zoveel mogelijk met de fiets te komen, maar de auto kan geparkeerd worden op de Dorpsweg of het openbare parkeerterrein bij het strand.

sunday1 sunday1