Evenement voor LHBTIQ+ in de bibliotheek in Wognum

11-12-2022

HOORNGIDS REGIO | Open het gesprek aangaan met andere jongeren over LHBTIQ+ wordt de norm in Gemeente Medemblik. Fleur Lassche zal in samenwerking met de gemeente Medemblik meerdere ’kletspraten’ organiseren in 2023 over dit onderwerp.

Op 10 januari organiseert Fleur de gratis ’Kletspraat’ LHBTIQ+ in de bibliotheek in Wognum. Tijdens deze avond gaat het over verschillende onderwerpen, zoals relaties, LHBTIQ+ en seksualiteit. Hoe ga je om met jouw gevoelens en reacties vanuit de omgeving?

Respectvolle omgeving
In een respectvolle omgeving gaat iedereen met elkaar in gesprek, door middel van stellingen en vragen. Dit wordt gedaan in kleine groepjes en 1-op-1 gesprekken, zodat de veiligheid bewaakt wordt en de onderwerpen uitgediept kunnen worden. 

Informatie
Het gratis evenement is op 10 januari 2023 van 19.30 uur t/m 21.30 uur, in de bibliotheek aan de Kerkstraat 10 in Wognum. Wil jij of ken je iemand die er ook bij wil zijn? Iedereen met een leeftijd van 16 t/m 39 jaar is welkom. Aanmelden kan via de site van Jongeren van West-Friesland www.jongerenvanwestfriesland.nl/kletspraat (http://www.jongerenvanwestfriesland.nl/kletspraat). Dit evenement is in samenwerking met Gemeente Medemblik en de Westfriese Bibliotheken.

LHBTIQ+ LHBTIQ+