Kerststress aan de kant met Café Chantant

11-12-2022

HOORNGIDS REGIO | Hangen de ballen recht? En zijn de boodschappen in huis? Komt je schoonvader met zijn nieuwe vriendin, of toch (gelukkig) niet? Tijd om de kerststress even aan de kant te schuiven.

Het programma van Café Chantant bestaat uit vileine, prikkelende, grappige en mooie liedjes tussen cabaret en kleinkunst. Enigszins stoute en tegendraadse Nederlandstalige teksten, humor en licht sarcasme als pleister op de onvolkomenheden van het leven. Op donderdag 22 december ben je van harte welkom in de Oosterkerk in Hoorn. Ontspan je bij maffe, gevoelige, leuke en wrange liedjes over kerst, de feestdagen en de winter. Cora, Hans, Helen, Klaas, Maaike, Maartje en Mark zingen en spelen samen met Cor en Philip de kerststerren van de hemel.

Informatie
Het evenement vindt plaats op donderdag 22 december in de Oosterkerk in Hoorn. De aanvang is om 20.00 uur, de deuren zijn open vanaf 19.30 uur. De entree bedraagt €10 per persoon, je kunt de tickets bestellen via www.cafechantant.nl (http://www.cafechantant.nl) of kopen aan de deur. Let op: misschien is het frisjes in de kerk, dus neem je warme (kerst)trui mee.

chantant-kerst-22 (1) chantant-kerst-22 (1)