Gesprek met Jan Nieuwenburg, burgemeester van Hoorn en Diana Dekker, raadslid CDA Hoorn (video)

Uitzending van Radio Actueel van zaterdag 17 december 2022

HOORNGIDS HOORN | Johan van der Tuin in gesprek met burgemeester Jan Nieuwenburg over onder andere de veiligheidsambitie van Hoorn, dat een belangrijk onderwerp was tijdens de laatste raadsvergadering van 2022. 

In het tweede gedeelte praat Johan van der Tuin met Diana Dekker, CDA raadslid in Hoorn, over haar namens haar fractie ingediende amendement op de veiligheidsambitie van de gemeente Hoorn.

Met name gaat het amendement (jargon voor wijziging, aanvulling of aanpassing) over het specifiek benoemen van seksueel misbruik in de Hoornse veiligheidsambitie. Uit de zogeheten veiligheidsscan blijkt dit ook in Hoorn een schokkend fenomeen te zijn. Het amendement is raadsbreed aangenomen. 

HoornRadio is 24/7 in en rond Hoorn te ontvangen op DAB+ (kanaal 8c) en wereldwijd op www.hoornradio.nl (https://www.hoorn-online.nl/players/hr.php) en ook via de app tuneIn radio.
Achteraf luisteren kan vanaf 22.30 uur op de dag van de uitzending tot een week daarna via ‘Live Gemist’ op www.hoornradio.nl (https://www.hoorn-online.nl/players/lg.php)  bereikbaar via de browser van uw desktop en mobiel.

HoornRadio presenteert HoornRadio presenteert