HoornRadio programmamaker Mike Roos gaat door...

Opname van het programma voor vrijdag 30 december

HOORNGIDS HOORN | Dinsdag 20 december heeft Mike Roos een opname gemaakt voor zijn programma Mike gaat door... Zijn gast was Koos Blauw, programmeur van Theaterkerk Wadway.

De Theaterkerk in Wadway geeft alle ruimte aan onbekend en beginnend cabaret talent. Maar ook gerenommeerde artiesten komen langs zoals bijvoorbeeld Vincent Bijlo.

Mike gaat door.. met steeds een andere interessante gast, wordt elke vrijdag van 15 tot 16 uur uitgezonden. Dit gesprek wordt uitgezonden op vrijdag 30 december. Met dank aan de gastvrijheid van Manifesto, voor het ter beschikking stellen van het rolstoelvriendelijke talentencafé.

Op de foto van links naar rechts: Koos Blauw, technicus Kees Sap en presentator Mike Roos.

HoornRadio is 24/7 in en rond Hoorn te ontvangen op DAB+ (kanaal 8c) en wereldwijd op www.hoornradio.nl (https://www.hoorn-online.nl/players/hr.php) en ook via de app tuneIn radio.
Achteraf luisteren kan vanaf 22.30 uur op de dag van de uitzending tot een week daarna via ‘Live Gemist’ op www.hoornradio.nl (https://www.hoorn-online.nl/players/lg.php)  bereikbaar via de browser van uw desktop en mobiel.

Opname voor programma Mike gaat door... Opname voor programma Mike gaat door...