Bijeenkomst Alzheimer Café in De Hoge Hop Hoorn

27-12-2022

HOORNGIDS HOORN | Op woensdag 18 januari wordt er een bijeenkomst gehouden van het Alzheimer Café Hoorn. Het onderwerp van deze avond luidt: ‘Ik heb een niet-pluis gevoel. Wat gebeurt er met mij?’. Hoe herken ik dementie? Hoe wordt de diagnose gesteld? Verschillende vormen van dementie komen aan bod. Als deskundige is Sian Lien Oh, specialist ouderengeneeskunde bij Geriant, uitgenodigd. De gespreksleider van deze avond is Elly Buter. 

De bijeenkomst wordt gehouden in De Hoge Hop, Roerdomp 2 te  Hoorn. Inloop is mogelijk vanaf 19.00 uur. Het programma begint om 19.30 uur. De toegang is gratis. Bezoekers hoeven zich niet van tevoren aan te melden. Info: bij Ellen Bos-Ruijer via e.ruijer@alzheimervrijwilligers.nl of te bereiken via 0229-741741 (Geriant). Zie ook www.alzheimer-nederland.nl/regios/west-friesland (http://www.alzheimer-nederland.nl/regios/west-friesland) . Bij verkoudheidsklachten wordt u verzocht thuis te blijven. 
Alzheimer Café Hoorn is onderdeel van Alzheimer Nederland en wordt georganiseerd in samenwerking met Omring, Wilgaerden, JonkersZorg, Martha Flora Hoorn en Geriant West-Friesland. 

De Hoge Hop Hoorn 02 De Hoge Hop Hoorn 02