Boekhandel Bakker Plaats Delict op zaterdag 3 juni

ingevoerd op 24-5-2006

Zaterdag 3 juni is Boekhandel Bakker aan de Nieuwstraat  in Hoorn Plaats Delict en zal er een heus sporenonderzoek plaatsvinden. Publiek mag daar voor deze ene keer bij aanwezig zijn.
 
3 Juni is uitverkozen tot landelijke Mankell-verkoopdag. Henning Mankell is de populaire schrijver van de inspecteur Wallander reeks. Van zijn hand verschijnt op 27 mei het 10e deel in deze serie: Voor de vorst. In dit deel wordt de bekende rechercheur opgevolgd door zijn dochter.
In het kader van deze gebeurtenis, heeft uitgeverij de Geus de Nederlandse boekhandels in de gelegenheid gesteld om uit hun klantenbestand de ultieme Mankell-fan te kiezen. Deze krijgt gratis het nieuwste deel van deze politieroman. Als tegenprestatie moet deze fan Voor de vorst op zaterdag 3 juni gaan promoten.

Voor Boekhandel Bakker gaat beeldend kunstenaar JChristiaan Heydenrijk deze op zijn eigen wijze aanbevelen. Wat gaat er gebeuren?

Tot nog toe was de plaats van een misdrijf, in politietermen de Plaats Delict, voor de buitenwereld nauwkeurig afgesloten. Er is dan doorgaans een onderzoek, beter gezegd een zoektocht naar sporen gaande en de aanwezigheid van publiek zou dit kunnen verstoren. Op zaterdag 3 juni kunt u echter aanwezig zijn op een Plaats Delict en nog wel tijdens het sporenonderzoek. Wat tot nu toe slechts in boeken mogelijk was, wordt bij Boekhandel Bakker werkelijkheid. Een onderzoeksteam zal in de boekwinkel een hoeveelheid materiaal op het spoor komen waarbij men in het ongewisse blijft wat er nu eigenlijk gebeurd is. Is het moord?

De sporen zullen leiden naar de langverwachte nieuwste uitgave van de bloedstollend spannende misdaadroman van Henning Mankell.
Het sporenonderzoek van beeldend kunstenaar JChristiaan Heydenrijk  zal plaatsvinden om 14.00 uur en duurt tot ongeveer 15.00 uur. Klanten kunnen tevens het nieuwste boek van Henning Mankell met kortingsbon aanschaffen.