Stadsdichter Levi Noë schreef gedicht voor artiesten

04-01-2023

HOORNGIDS HOORN | Sinds 2021 is Levi Noë officieel de stadsdichter van Hoorn. Sindsdien heeft hij veel gedichten geschreven, maar dit keer wel een heel speciale. Een gedicht voor alle artiesten die in Schouwburg Het Park komen optreden.   
 
Schouwburg Het Park trakteert haar artiesten graag met iets bijzonders als ze te gast zijn in Hoorn. Dit wordt gedaan met een mandje vol producten uit de regio om alle artiesten van harte welkom te heten. Met de producten van fruitkwekerij en zorgboerderij ’t Keetje, een prachtige foto van Portier Gerard Rundberg en een gedicht van staddichter Levi Noë is het cadeau compleet.  
 
Inspiratie voor het gedicht 
Het gedicht voor alle artiesten heeft Levi in een park in Groningen geschreven. ’’Ik ben teruggegaan naar wat theater is, de stad Hoorn en het moment vlak voor opkomst van een show.’’ Het mooie aan cultuur vindt Levi dat je heel creatief kan zijn. ’’Als je uit het normale stapt en hiervoor openstaat, kan wat je maakt heel tof worden.’’  
 
Theaterbootcamp  
Op 29 januari komt Levi terug naar Schouwburg Het Park. Voor Talent on Stage tijdens het Nationaal Theaterweekend geeft hij namelijk de workshop presenteren voor alle jongeren tussen de 10 en 18 jaar. ’’Ik heb zelf ook altijd van die talentenprogramma’s in Hoorn gedaan toen ik jong was. Dat ik nu mensen kan begeleiden daarin is heel fijn.’’ Benieuwd naar de theaterbootcamp van Talent on Stage? Lees meer informatie of geef jezelf direct op via https://www.hetpark.nl/programma/talent-on-stage-bootcamp (https://www.hetpark.nl/programma/talent-on-stage-bootcamp)

Levi Noë gedicht voor artiesten in schouwburg Het Park Levi Noë gedicht voor artiesten in schouwburg Het Park
Levi Noë gedicht voor artiesten Levi Noë gedicht voor artiesten