Gasten bij Radio Actueel raadsleden: Diana Dekker (CDA), Roger Tonnaer (FT), Arnold Wegner (PvdA), en Gertjan Dekker (Blokkerdagen)

Zaterdag 21 januari van 11 tot 13 uur op HoornRadio

HOORNGIDS HOORN | Zaterdag 21 januari 2023 is het actualiteitenprogramma Radio Actueel op HoornRadio weer te beluisteren van 11 tot 13 uur.

Deze keer met vier gasten: drie Hoornse politici namelijk Arnold Wegner, raadslid voor de PvdA-fractie, Roger Tonnaer, raadslid Fractie Tonnaer, Diana Dekker, raadslid voor de CDA-fractie en de heer Gertjan Dekker. Met Arnold Wegner spreken we over zijn vragen aan het college over de lichtmasten op de Roode Steen, met Roger Tonnaer over o.a. ontwikkelingen op de Gouw en zijn kandidatuur voor Provinciale Staten, met Diana Dekker over de leegstand in winkelcentrum De Huesmolen en met Gertjan Dekker over de Blokkerdagen die binnenkort worden gehouden. Daarnaast zijn er actualiteiten en mooie goed te verteren muziek!

Presentatie Johan van der Tuin, techniek en muziek Peter Kaarls.

HoornRadio is 24/7 in en rond Hoorn te ontvangen op DAB+ (kanaal 8c) en wereldwijd op www.hoornradio.nl (https://www.hoorn-online.nl/players/hr.php) en ook via app tunein radio.
Achteraf luisteren kan vanaf 22.30 uur op de dag van de uitzending tot een week daarna via ‘Live Gemist’ op www.hoornradio.nl (https://www.hoorn-online.nl/players/lg.php)  bereikbaar via de browser van uw desktop en mobiel.

Gasten in Radio Actueel Gasten in Radio Actueel