Gratis Open Huis bij schouwburg Het Park

Voordelig naar theater in 2023

HOORNGIDS HOORN | Schouwburg Het Park viert theater tijdens het Nationaal Theaterweekend. Ga van 27 t/m 29 januari voor slechts € 14,50 naar mooie voorstellingen, en geniet op zaterdag tijdens het Open Huis van veel gratis activiteiten onder het kleurrijke thema ‘Your Stage’. Jongeren van 10 t/m 17 jaar kunnen op zondag hun podiumskills ontwikkelen tijdens de Talent on Stage Theaterbootcamp.

Tijdens het gratis Open Huis op 28 januari van 10 tot 15 uur wordt de schouwburg omgetoverd tot kleurrijke theaterwereld. Bezoekers kunnen op de foto in één van de speciaal gebouwde theatrale sets tijdens de ’Your Stage Fototour’ en de handige workshop ’Fotograferen met uw smartphone’ volgen. Ga de winterdip tegen met een mocktail (alcoholvrije cocktail) in de zonnige ’Tropicana foyer’ of geniet samen van een suikerspin of hotdog. Volg de dansworkshop van ‘De Dansers’ of laat u verrassen door één van de andere gratis activiteiten. 

Talent on Stage Theaterbootcamp
Op zondag 29 januari volgen 50 jongeren van 10 t/m 17 jaar vier gratis workshops tijdens de Talent on Stage Theaterbootcamp in samenwerking met Rabobank. De workshops: ‘Acteren’ van Puck de Weerd, ‘Presenteren’ van stadsdichter Levi Noë, ‘Beweging’ van Kelsey Van Oers en ‘Zang’ van Vocal Center. De Talent on Stage Theaterbootcamp wordt georganiseerd door Schouwburg Het Park en Rabobank in samenwerking met Westend Junior, TjillSkillz, Het Pakhuis en Blauwe Schuit. 

Voorstellingen Nationaal Theaterweekend
Naast het Open Huis en de Theaterbootcamp zijn er natuurlijk ook mooie voorstellingen te bezoeken, voor de voordelige Theaterweekendprijs van € 14,50. Vrijdag 27 januari wordt het weekend geopend door het sensationele ‘Sun Records’ met muziek van o.a. Elvis en Johnny Cash, en de jonge groep kleinkunstenaars van ‘Bovenste Knoopje Open’. Op zaterdag 28 januari staan de Utrechtse groep ‘De Dansers’ (inclusief dansworkshop en nagesprek) en het uitverkochte ‘Huisvrouwen Bestaan niet’ op het programma. Beiden avonden worden afgesloten met een afterparty. Zondag staat er een inmiddels uitverkochte kidsmiddag op het programma met het allerlaatste optreden van de awardwinnende illusieshow Magic Unlimited (6+). 

Kennis maken met theater
Door mee te doen aan het Nationaal Theaterweekend hoopt Schouwburg Het Park de hele regio kennis te laten maken met theater. Om zo te laten zien hoe waardevol, ontroerend, grappig of fijn theater kan zijn. Bekijk het hele programma op www.hetpark.nl (http://www.hetpark.nl).

Het Park schouwburg Het Park schouwburg