Gasten bij Radio Actueel Hilbrand Adema, Johan Tokkie en Dick van der Pijl

Zaterdag 28 januari van 11 tot 13 uur op HoornRadio

HOORNGIDS HOORN | Zaterdag 28 januari 2023 is het actualiteitenprogramma Radio Actueel op HoornRadio weer te beluisteren van 11 tot 13 uur.

Deze keer met drie gasten: Hilbrand Adema, Dick van der Pijl en Johan Tokkie. Met Hilbrand Adema spreken we over activiteiten van de stichting Hoorn Oude Muziek Nu, met Dick van der Pijl over o.a. de orgeltochten in Noord-Holland en het Hoornse Havenconcert en de Ironman 2023. Met Johan Tokkie, een van de eigenaren van Crossfit Energy Zwaag, spreken we over de aanstaande opening op de Oude Veiling in Zwaag van een nieuw sportcentrum met een nieuw concept. Daarnaast diverse berichten en muziek.

Presentatie Johan van der Tuin, techniek en muziek Peter Kaarls.

HoornRadio is 24/7 in en rond Hoorn te ontvangen op DAB+ (kanaal 8c) en wereldwijd op www.hoornradio.nl (https://www.hoorn-online.nl/players/hr.php) en ook via de app tunein radio.
Achteraf luisteren kan vanaf 22.30 uur op de dag van de uitzending tot een week daarna via ‘Live Gemist’ op www.hoornradio.nl (http://www.hoornradio.nl)  bereikbaar via de browser van uw desktop en mobiel.

Gasten in Radio Actueel 28 januari 2023 Gasten in Radio Actueel 28 januari 2023