Microsoft Minifonds Maand in maart: hulp bij­ vergroening, gezondheid en financiën

02-02-2023

HOORNGIDS REGIO | Ook dit jaar stelt Microsoft in onze regio Westfriesland weer een mooi bedrag beschikbaar voor kleine aanvragen. Vorig jaar kregen 9 organisaties een bijdrage uit dit ‘Microsoft Minifonds’. 

Dit jaar wordt meer aangesloten op de thema’s die Microsoft wereldwijd ondersteunt, maar wordt er wel een lokale twist aan gegeven. Zo kunnen organisaties een aanvraag doen van maximaal € 1.000 voor activiteiten en projecten die betrekking hebben op: 
- Vergroening (denk hierbij aan het planten van bomen, struiken, bollen etc om je buurt en dus de regio te vergroenen) 
- Gezondheid (bv. gezonde traktatie bij evenementen, gezonde(re) snacks en drankjes op scholen, sportkantines etc, maar ook beweegactiviteiten of voorlichting) 
- Mee kunnen doen! Organisaties die een activiteit organiseren voor mensen met een smalle beurs. Ondersteuning bieden aan personen, gezinnen of kinderen die net dat extra kunnen gebruiken. 

Microsoft komt helpen
Het mooie is zelfs dat de medewerkers van Microsoft je kunnen komen helpen. In maart stellen ze namelijk hun handen en kennis beschikbaar om te helpen bij jouw klus, project of andere uitdaging.  Heb jij dus een vraag, uitdaging of project waar je nog geld en handen of kennis voor kunt gebruiken? Vul dan het aanvraagformulier in en licht in het kort toe waarvoor je een aanvraag doet én of je de inzet kunt gebruiken van de mensen van Microsoft. 
 
Doe hier (https://www.vrijwilligerspunt.com/o/Vrijwilligerspunt/forms/1828?r=3056793) je aanvraag. Doe dit voor 15 februari. Je ontvangt zo snel mogelijk na deze datum een reactie. Selectie is op volgorde van binnenkomst en aansluiting van één van de thema’s.

Microsoft Microsoft