Gasten bij Radio Actueel raadsleden: Kees Maas (CU), Rob Droste (VVD) en Saskia Borgers (Waterschap)

Zaterdag 4 februari van 11 tot 13 uur op HoornRadio

HOORNGIDS HOORN | Zaterdag 4 februari 2023 is het actualiteitenprogramma Radio Actueel op HoornRadio weer te beluisteren van 11 tot 13 uur.

Deze keer met drie gasten: Kees Maas, raadslid in Hoorn en fractievoorzitter van de ChristenUnie in Hoorn, Saskia Borgers, dagelijks bestuurder (Hoogheemraad) van het Hoogheemraadschap Hollands Noorderkwartier, veelal het Waterschap genoemd en met Rob Droste, raadslid in Hoorn en fractievoorzitter van de VVD. 
Met Kees Maas spreken we over het voornemen van het college van B&W om bewoners uit een woning in een bedrijfspand op een bedrijventerrein te laten zetten; met Saskia Borgers spreken we over de functie van het Waterschap, haar functie in het dagelijks bestuur ervan, over de a.s. verkiezingen op 15 maart a.s. en haar lijsttrekkerschap van de partij Water Natuurlijk. 
Rob Droste geeft een toelichting op de door hem gestelde vragen aan het college over een ‘verwijder bloembakken actie’ van de gemeente. Daarnaast diverse berichten en muziek!

Presentatie Johan van der Tuin, techniek en muziek Peter Kaarls.

HoornRadio is 24/7 in en rond Hoorn te ontvangen op DAB+ (kanaal 8c) en wereldwijd op www.hoornradio.nl (https://www.hoorn-online.nl/players/hr.php) en ook via de app tunein radio.
Achteraf luisteren kan vanaf 22.30 uur op de dag van de uitzending tot een week daarna via ‘Live Gemist’ op
www.hoornradio.nl (https://www.hoorn-online.nl/players/lg.php) bereikbaar via de browser van uw desktop en mobiel.

Kees Maas Rob Droste Saskia Borgers Kees Maas Rob Droste Saskia Borgers