Speciale filmavond bij De Blokkers

Met o.a. Dennis Bergkamp en Danny Blind

HOORNGIDS REGIO | Elke week wordt op de sociale media kanalen van voetbalvereniging De Blokkers een terugblik in het verleden vertoond onder de wereldwijd bekende noemer ThrowbackThursday. Op donderdagavond 23 februari organiseert De Blokkers een bijzondere ThrowbackThursday filmavond. De hoofdrol voor deze avond is weggelegd voor een unieke film die recent is teruggevonden.

Op 20 april 1990 vond een speciale voetbaldag voor de jeugd van De Blokkers plaats. Tijdens deze regenachtige vrijdag werden meer dan 200 kinderen vermaakt met allerlei (voetbal)spelletjes. Speciale gasten van die dag waren AJAX-spelers Dennis Bergkamp en Danny Blind. De twee sterren hielden de jeugd enkele uren bezig, maar moesten vanwege regenval wel eerder stoppen.

Unieke filmbeelden
Meer dan 45 minuten aan unieke filmbeelden geven een sfeerimpressie van deze voetbaldag. Op de beelden komen zowel vele bekende oude vrijwilligers in beeld, maar ook jeugdleden die in meer of mindere mate nog jaren met de vereniging verbonden zijn (geweest). En natuurlijk zien we ook de voetbalsterren zelf die vele jongens en meisjes betoverden.
De Blokkers nodigt iedereen uit om onder het genot van een drankje langs te komen in de kantine van De Blokkers aan de Gildenweg 23a in Blokker. Vanaf 19.30 is de kantine open en rond 20.00 uur zal de film worden vertoond op een groot TV-scherm. Na afloop is er ruimte om lekker na te kletsen alsof het een reünie betreft.

Blokkers film open dag1990 Blokkers film open dag1990