Spetterend concert Regio-orkest muziekschool Boedijn

Zaterdag 18 februari in de Oosterkerk

HOORNGIDS HOORN | Het is februari: tijd voor weer een spetterend concert van het Regio-orkest. Zoals van de vorige edities nog wel bekend is, biedt het Regio-orkest een mogelijkheid aan gevorderde musici uit de gehele regio om in een quasi symfonische bezetting muziek te spelen in zeer uiteenlopende genres, van klassieke tot film- en popmuziek. 

Ook dit jaar staat er weer een divers programma op de lessenaars, alles met een link naar land, zee of lucht. Zo kunt u onder andere luisteren naar het verstilde ‘Clair de lune’, een pianocompositie van Claude Debussy, voor orkest bewerkt door zijn collega André Caplet. Maar ook prachtige muziek uit de film ‘The Prince of Egypt’ en het aanstekelijke ‘Copacabana’ van Barry Manilow hebben een plekje in het programma gekregen. Dit en nog veel meer kunt u beluisteren op zaterdag 18 februari om 20.00 uur in de Oosterkerk in Hoorn.

Dijk en Waard
Maar dit concert wordt niet alleen gegeven door het Regio-orkest Boedijn. Het accordeonensemble Dijk en Waard is uitgenodigd om ook een gedeelte van de avond te vullen. En dat zullen ze vol verve doen. Het concert begint om 20.00 uur. Toegangsprijs is € 11. De toegang voor kinderen tot en met 17 jaar is € 2,50. Kaarten zijn verkrijgbaar bij muziekschool Boedijn of op de avond zelf, aan de zaal van de Oosterkerk.

Regio Orkest Boedijn Regio Orkest Boedijn