Groots kindercarnaval bij de Blockeniers

Met o.a. kinderpopster Dirk Scheele en illusionist Steven Kazan

HOORNGIDS REGIO | In het carnavalsweekend organiseert carnavalsvereniging de Blockeniers maar liefst twee feestmiddagen voor de kinderen. Zaterdagmiddag 18 februari is het feest voor de jongste jeugd. Niemand minder dan de bekende kinderpopster Dirk Scheele komt een spetterend optreden geven. Al 25 jaar toert Dirk langs de theaters en poppodia in Nederland. Tijdens de voorstelling komen al zijn grootste hits voorbij. De zaal van feestpaleis De Harmonie gaat om 14.00 uur open. De show van Dirk Scheele begint om 15.00 uur.

Steven Kazan
Op zondagmiddag is er ook volop gezelligheid in feestpaleis De Harmonie. De zaal gaat open om 14.30 uur. De middag wordt gestart met een swingende muziekbingo. Om 16.00 uur is er een optreden van niemand minder dan Steven Kazan. Momenteel kun je Steven volgen in zijn eigen realitysoap op Zapp. In Blokker presenteert hij een gezellige familieshow vol magie en humor.

Kaarten
Voor beide middagen kun je in de voorverkoop kaartjes kopen bij Primera Blokker en De Harmonie.  Een kaartje kost 3 euro. Als je beide middagen wilt bezoeken geldt een combinatiekorting. Een combinatiekaartje kost slecht 5 euro.

Kindercarnaval bij de Blockeniers B Kindercarnaval bij de Blockeniers B
Kindercarnaval bij de Blockeniers A Kindercarnaval bij de Blockeniers A