Aankondiging bijeenkomst Alzheimer Café Hoorn 

Locatie: Hoge Hop, Roerdomp 2 te Hoorn

HOORNGIDS HOORN | Op woensdag 15 februari a.s. wordt er een bijeenkomst gehouden van het Alzheimer Café Hoorn. In het Alzheimer Café is iedereen welkom! Mensen met vergeetachtigheid of dementie, hun partners, kinderen en belangstellenden worden bij deze uitgenodigd.

Het onderwerp van deze avond luidt: ‘Na de diagnose. Wat voor impact heeft dit?’. Stopt het leven na de diagnose? Hoe ga je om met verlies, rouw en schaamte? Welke begeleiding is er mogelijk? Als deskundige is Linda van den Heuvel, casemanager bij Geriant uitgenodigd. De gespreksleider van deze avond is Annet Koelman. 

Locatie: Hoge Hop, Roerdomp 2 te Hoorn. Inloop is mogelijk vanaf 19.00 uur. Het programma begint om 19.30 uur. De toegang is gratis. Bezoekers hoeven zich niet van tevoren aan te melden. 

Info: bij Ellen Bos-Ruijer via e.ruijer@alzheimervrijwilligers.nl (mailto:e.ruijer@alzheimervrijwilligers.nl) of te bereiken via 0229-741741 (Geriant). 

Alzheimer Café Hoorn is onderdeel van Alzheimer Nederland en wordt georganiseerd in samenwerking met Omring, Wilgaerden, JonkersZorg, Martha Flora Hoorn en Geriant West-Friesland. 

 

Foto: Wekgroep AC Hoorn

Werkgroep AC Hoorn Werkgroep AC Hoorn