Feestelijke opening Tabakshop Brigitte in winkelcentrum Grote Beer in de Grote Waal

17-02-2023

HOORNGIDS HOORN | De regelmatige bezoeker van winkelcentrum de Grote Beer in de Grote Waal zal de verhuizing van Tabakshop Brigitte niet zijn ontgaan. Middels op de vloer geplaatste voetstappen werd de afgelopen weken al duidelijk dat de verplaatsing er aan zat te komen. In het vandaag in gebruik genomen nieuwe onderkomen krijgt Brigitte Haring en haar team, waaronder dochter Manouk, de beschikking over nog meer vierkante meters om alles tot z’n recht te laten komen.

Groot aanbod
Naast een uitgebreide cadeaushop en de in een nieuw jasje gestoken sleutelservice kan men er terecht voor de aankoop van tabak (alle sigaren, sigaretten, shag en andere tabaksproducten bevinden zich achter allesverhullende schuifdeuren), tijdschriften, wenskaarten, een gokje wagen met de Staatsloterij, de Lotto of de Toto en ook poststukken verzenden of ophalen daar de zaak een agentschap van PostNL is. 

Sociale functie 
Brigitte: ”Ruim twee jaar terug hebben we een ondernemende stap gemaakt. Met vallen en opstaan hebben we wat moois weten neer te  zetten en te behouden. Deze combinatie maakt dat we een enorme sociale functie in het winkelcentrum hebben. Ondertussen groeiden we best wel uit onze ruimte en kwamen er al snel kriebels om wat groter te gaan. Er waren mogelijkheden maar dat waren in de afgelopen twee jaar wat betreft corona en personeelstekort niet de beste ideeën. Maar vijf maanden terug deed zich een kans voor: 20m2 groter maar een andere plek. Nu ben ik iemand die in kansen kan denken en ben het met na alle beren op de weg aangehoord te hebben toch aangegaan. We hebben keihard gewerkt om alles op tijd klaar te krijgen. Het is nu af, we hebben de puntjes op de i gezet en vandaag openen we de nieuwe winkel, ingericht met eigen ideeën en de producten meer uitgelicht. Trots dat ik ben….”

Tabakshop Brigitte 17 februari 2023 B Tabakshop Brigitte 17 februari 2023 B
Tabakshop Brigitte 17 februari 2023 Tabakshop Brigitte 17 februari 2023