Ruitersport op de Vale Hen in Hoorn

ingevoerd op 30-5-2006

Woensdag 7 juni opent Scheltinga Ruitersport op de Vale Hen in Hoorn voor het eerst haar winkeldeuren. Met 200 vierkante meter is Scheltinga Ruitersport gelijk de grootste speciaalzaak voor ruiter en paard in de wijde omgeving! Scheltinga Ruitersport geeft in de ruim en overzichtelijk opgezette winkel veel aandacht aan een breed en compleet assortiment met betaalbare topmerken.

Kwaliteit, uitstraling, functioneel en comfort zijn hierbij belangrijke sleutelwoorden. Bovendien is Scheltinga Ruitersport altijd op zoek naar de nieuwste producten, noviteiten en de laatste ontwikkelingen op het gebied van paardensport en ruitermode.

Scheltinga Ruitersport: dé snoepwinkel voor ruiter en paard!
Eigenaresse Eva Scheltinga: ”Ik kom uit een echte ’paardrijfamilie’. Jarenlang gingen wij naar grote overzichtelijke winkels in de omgeving van Amsterdam. En vele andere ruiters uit West-Friesland kwamen wij daar tegen! Daarom ben ik samen met mijn partner Harold IJskes op het idee gekomen om nu ook in Hoorn zo’n ruim opgezette ruitersportwinkel met kwaliteitsartikelen op te starten!” Eva Scheltinga heeft de bekende hippische beroepsopleiding in Deurne gevolgd, 4 jaar lang internationale ervaring als groom bij verschillende vierspanrijders en geeft al vele jaren in Noord- en Zuid-Holland instructie. ”Door mijn achtergrond in de paardensport heeft Scheltinga Ruitersport de beste en leukste artikelen en vinden wij samen met de klant een goed en betaalbaar antwoord voor ieder paardenprobleem. Maar het moet ook gezellig zijn, want winkelen is fun! Daarom is Scheltinga Ruitersport een snoepwinkel voor ruiter en paard!”

Maak kans op een rijzadel met de SR-Loterij
Met het nummer op de SR-Klantenkaart maakt iedereen elke maand in de SR-Loterij kans op fantastische prijzen. Speciaal voor de opening op woensdag 8 juni wordt er zelfs een rijzadel verloot!

Openingstijden
Alle werkdagen (maandags gesloten): 10.00 - 18.00 uur, met uitzondering van de donderdag: 10.00 - 21.00 uur. Zaterdag: 9.30 - 17.00 uur

Parkeren is geen probleem zo’n 150 parkeerplaatsen voor de deur!

Scheltinga Ruitersport
Vale Hen 4-6
1621 JX  HOORN
Telefoon: 0229 - 26 51 61
E-mail: info@scheltingaruitersport.nl
www.scheltingaruitersport.nl

Reacties
Reactie: (Tristan)
22-1-2011, 01:41
de aangegeven website bestaad niet meer en is er nog wel een uitersportzaak in hoorn zo ja wilt u mij dan doora

willen geven van waar er een zit

met vriendelijke groet tristan dijkstr