Gasten bij Radio Actueel: raadslid Marieke Rijk (FT) en lijsttrekker nieuwe provinciale partij Jan-Jaap de Kloet (OP-NH)

Zaterdag 4 maart van 11 tot 13 uur op HoornRadio

HOORNGIDS HOORN | Zaterdag 4 maart 2023 is het actualiteitenprogramma Radio Actueel op HoornRadio weer te beluisteren van 11 tot 13 uur.

Deze keer met twee gasten: Marieke Rijk, raadslid voor de Fractie Tonnaer in de gemeenteraad van Hoorn en Jan-Jaap de Kloet, lijsttrekker voor de Onafhankelijke Politiek-NH. Marieke Rijk geeft een toelichting op de vragen die zij heeft gesteld aan het College van Burgemeester en Wethouders, vragen die betrekking hebben op de gevolgen van het afsluiten van pleinen, zoals de Roode Steen.
En Jan-Jaap de Kloet presenteert zich als lijsttrekker van de nieuwe provinciale partij Onafhankelijke Politiek-NH en vertelt over de speerpunten van zijn partij. Hij hoopt op 15 maart a.s. verkozen te worden in Provinciale Staten van Noord-Holland. Daarnaast diverse berichten en muziek.

Presentatie Johan van der Tuin, techniek en muziek Peter Kaarls.

HoornRadio is 24/7 in en rond Hoorn te ontvangen op DAB+ (kanaal 8c) en wereldwijd op HoornRadio Live (https://www.hoorn-online.nl/players/hr.php) en ook via app tunein radio.
Achteraf luisteren kan vanaf 22.30 uur op de dag van de uitzending tot een week daarna op Live Gemist (https://www.hoorn-online.nl/players/lg.php) bereikbaar via de browser van je desktop, laptop, mobiele telefoon en tablet.

Jan-Jaap de Kloet en Marieke Rijk Jan-Jaap de Kloet en Marieke Rijk