Siebel Juweliers opent 11 maart op Grote Noord 69

Siebel Juweliers opent 46e winkel met spectaculaire kortingsactie

HOORNGIDS HOORN | Siebel Juweliers opent op zaterdag 11 maart officieel haar deuren in Hoorn aan het Grote Noord 69. Het juweliersbedrijf heeft vestigingen door het hele land. De nieuwe winkel biedt een uitgebreide collectie sieraden, horloges en trouwringen van de hoogste kwaliteit.

Ter gelegenheid van de opening biedt Siebel Juweliers een speciale actie aan: 25% korting op alle sieraden met diamant. Bovendien ontvangt iedere klant bij aankoop van een trouwring de tweede trouwring cadeau. Dit is een unieke kans om uw geliefde te verrassen met een schitterende diamanten ring of om uzelf te trakteren op een prachtig sieraad of horloge.

Service
Siebel Juweliers biedt ook een uitgebreide service. U kunt er terecht voor het vervangen van een nieuwe batterij in uw horloge, graveren en het prikken van nieuwe oorgaatjes. Deskundige medewerkers staan klaar om u te helpen bij het vinden van het perfecte sieraad dat past bij uw persoonlijke stijl en smaak en om u te voorzien van professionele service. Of het nu gaat om een klassieke armband, een trendy horloge of een tijdloze (trouw)ring, bij Siebel Juweliers vindt u het allemaal.

Goodiebag tijdens openingsweekend
Maar dat is nog niet alles. Tijdens het feestelijke openingsweekend ontvangen de eerste klanten een goedgevulde goodiebag. Ook kunt u genieten van een hapje en drankje terwijl u de collectie bewondert. Siebel Juweliers kijkt ernaar uit u te verwelkomen en u te helpen bij het maken van memories for a life time. Voor meer informatie over de collectie en openingstijden zie www.siebeljuweliers.nl (http://www.siebeljuweliers.nl) .

Siebel Juweliers Grote Noord 69 Siebel Juweliers Grote Noord 69