Eerste Klimaatcafé van West-Friesland

Puur Natuur: Jouw eetbare tuin

HOORNGIDS HOORN | Op zaterdag 25 maart van 15:00 tot 17:00 organiseren Operatie Klimaat West-Friesland, Grootouders voor het Klimaat en de Jongeren Adviesraad, het eerste Klimaatcafé van West-Friesland in The Underground, J.D. Pollstraat 1, Hoorn (Onder kerkelijk centrum Het Octaaf).

Samen kritisch naar de wereld kijken, ontdekken wat jouw bijdrage kan zijn, gelijkgestemden ontmoeten of even de frustratie van je afpraten.

We gaan met elkaar onderzoeken hoe je van je eigen tuin een voedselbron kunt maken met groentes, kruiden, en vruchten. Wij hebben een expert op dit gebied aan getrokken, Madelon Oostwoud. Zij heeft een voedselbos in Schellinkhout, geeft lezingen en workshops en is schrijfster.

Madelon zal ons met humor meenemen langs haar ontdekkingen en successen en zeker ook aandacht schenken aan de beren en vooroordelen die zij op haar weg tegenkwam. Zij vertelt over haar voedselbos, over het verschil tussen permacultuur en een moestuin en over wat er allemaal mogelijk is in een kleine stadstuin (veel!).

Na de lezing is er ruimte voor vragen en een informeel gesprek met elkaar in de gezellige ruimte van ‘The Underground’ in Hoorn.

Je bent van harte welkom! De toegang is gratis.

Voor meer informatie kun je mailen naar:

info@ok-westfriesland.nl (mailto:info@ok-westfriesland.nl) of

grootoudersklimaatwf@gmail.com (mailto:grootoudersklimaatwf@gmail.com).

Aanmelden is niet nodig, maar wil je verzekerd zijn van een plekje, meld je dan aan via genoemde mailadressen.

Klimaatcafe Klimaatcafe