Westfriese Tuinfair biedt veel afwisseling

ingevoerd op 1-6-2006

Kom in het pinksterweekend van 2006 naar de Westfriese Tuinfair op Landgoed De Knap in Midwoud, want daar begint de zomer. Laat u inspireren door de smaakvolle opstelling van meubels voor huis en tuin, de verrassende decoraties en originele accessoires. Geniet van een hapje en een drankje terwijl u de indrukken laat bezinken tijdens een muzikaal intermezzo.
Het Hoornse bedrijf ”Dogs & Cats” (zie advertentie hiernaast) is ook op de tuinfair present. Op hun stand worden enkele bijzondere tuinspellen geintroduceerd.
 
De organisatoren maken het bont, dit jaar. Zo’n kleurrijke zomer was er nooit tevoren: kanariegeel, pimpelpaars, vuurrood, knalroze, grasgroen en hemelsblauw, je kunt het zo gek niet verzinnen of je maakt er een smaakvolle combinatie van.

Alle kleuren van de regenboog Het landgoed is één groot, vrolijk spektakel van bloemen, planten , tuinideeën, kunst, meubels, accessoires, stoffen, dieren, cadeautjes, lekkernijen, kleding, oldtimers, muziek en straattoneel. Ook aan de hemel is het drie dagen feest met vliegers in alle soorten en maten en in alle kleuren van de regenboog. Wie meedoet aan de vliegerwedstrijd dingt mee naar kleurige prijzen Van alles te beleven Er is voor groot en klein van alles te beleven tijdens de Westfriese Tuinfair. Er wordt geschminkt, er is een carrousel voor de allerkleinsten en natuurlijk ontbreekt de ijscokar niet. Op het terrein vinden verschillende workshops plaats en wie meer wil weten over de inrichting van huis en tuin, over kunst, goede wijn of de over de vele regionale specialiteiten van West-Friesland kan zijn hart ophalen bij een van de fleurige kramen.

De Westfriese Tuinfair 2006 in vogelvlucht

* Alles voor binnen:
inspiratie in de boerderij van J&A Interieurs, houten vloeren, antiek, stoffen, hebbedingetjes, verlichting, decoraties, bloemsierkunst.
 
* Alles voor een heerlijke zomer buiten:
van tuinontwerp tot buitenmeubelen, een ideeëntuin van De Tuinkamer, brocante en meer… planten, potten, accessoires, verlichting, hekwerken en beschoeiingen, tuinmachines, vijvers, fonteinen.
 
* Workshops, demonstraties en lekkere terrasjes om uit te blazen.
 
* Kunst knutselen met de jongens en meisjes van scouting, schminken, paardentram.
 
* Westfriese lekkernijen zoals kaas, honing, oliën, fruit.
 
* Muziek, dans, straattoneel, kunst en schilderijen.

Openingstijden Zaterdag 3, zondag 4 en maandag 5 juni van 10.00 tot 18.00 uur.

Entree Volwassenen € 2,50 per persoon, kinderen tot en met 12 jaar mogen gratis mee.