Hoornse schoolvoetbaltoernooi bij v.v. De Blokkers

21-03-2023

HOORNGIDS REGIO | Op woensdag 5, woensdag 12 en donderdag 13 april wordt op de velden van voetbalvereniging De Blokkers gestreden tussen vele basisscholen van de gemeente Hoorn voor de hoogste plekken. De winnaars zullen uitkomen tegen andere regionale winnaars en kunnen uiteindelijk zover komen dat ze strijden om het landelijke kampioenschap.

In totaal komen er meer dan 120 teams, minimaal 900 leerlingen plus begeleiding en toeschouwers. Om de drukte te spreiden vindt het schoolvoetbaltoernooi plaats op drie verschillende dagen:
Woensdag 5 april - Groep 5/6 jongens
Woensdag 12 april - Groep 7/8 jongens
Donderdag 13 april - Groep 5/6 meisjes en groep 7/8 meisjes 
De eerste wedstrijden vinden plaats om 15.00 uur. Naar verwachting vindt de prijsuitreiking aan de winnaars om 18.30 plaats.

Aanmoedigen
Naast deelnemende teams verwacht de organisatie veel animo bij klasgenoten, ouders en leraren om de deelnemende teams aan te moedigen. Daarbij wordt aangeraden om zoveel mogelijk met de fiets te komen. Er is namelijk beperkt ruimte om auto’s te parkeren, maar wel veel ruimte om fietsen te stallen. Het adres van v.d. De Blokkers is Gildenweg 23a in Blokker. 

Schoolvoetbal 2022 sfeerfoto Schoolvoetbal 2022 sfeerfoto