Nieuw op HoornRadio: Radio Mila, de jeugd heeft de toekomst

23-03-2023

HOORNGIDS HOORN | De verdere verjonging bij HoornRadio krijgt wel heel nadrukkelijk vorm met een programma van de tienjarige Mila Beemster. Vanaf vrijdag 31 maart zal Mila met haar eigen programma ’Radio Mila, de jeugd heeft de toekomst’ starten. 

Samen met haar side-kick Michiel Beemster zal ze onder de noemer ‘de jeugd heeft de toekomst’ een veelzijdig programma gaan maken. Van spelletjes tot actualiteit en van nieuwe muziek tot golden oldies. Haar programma zal elke vrijdag te horen zijn van 18.00 uur tot 19.00 uur. 

Uitdaging
Mila Beemster: “Ik kijk er naar uit om samen met mijn vader de uitdaging aan te gaan, het maken van radio is mij door middel van podcasts met de paplepel ingegeven. Mijn muzieksmaak is erg breed, zo ben ik gek op bijvoorbeeld Nielson, maar een lekkere knaller van Creedence Clearwater Revival mag er ook zijn. Toen programmamaker Wally Ooms enthousiast reageerde was ik dolblij.”
Wally Ooms: “Mila zal veruit onze jongste presentatrice zijn, maar samen met haar side-kick hebben wij er alle vertrouwen in dat ze een topprogramma neer zullen zetten. Haar vader Michiel maakt al vele jaren een belangrijk onderdeel uit van ons live-sportprogramma op de zondagmiddag.”

Elke vrijdag van 6 tot 7
Radio Mila, de jeugd heeft de toekomst, is elke vrijdag van 18.00 – 19.00 uur te beluisteren op HoornRadio. HoornRadio is in en rond Hoorn te ontvangen in de ether op DAB+ kanaal 8C. Op internet via deze site (www.hoornradio.nl (http://www.hoornradio.nl)), klik hiervoor op ’Luister Live’ en klik op het pijltje in het rondje op de speler dat dan in beeld komt. Ook is HoornRadio te ontvangen via de app ´Tunein Radio´.

Radio Mila logo Radio Mila logo
Mila Beemster Mila Beemster