Rommelmarkt zondag 2 april in wijkcentrum Kersenboogerd

23-03-2023

HOORNGIDS HOORN | Op zondag 2 april van 10.00 tot 13.00 uur is er een gezellige en zeer laagdrempelige rommelmarkt in wijkcentrum Kersenboogerd. Bent u op zoek naar gebruikte speelgoed, kleding, huishoudelijke artikelen, boeken, elektrische apparaten, spellen en nog veel meer? Ga dan gerust langs. Wilt u zelf spullen verkopen? Dit is ook mogelijk. Er zijn nog tafels beschikbaar. 

Reserveren kan via de website www.netwerkhoorn.nl (http://www.netwerkhoorn.nl) of via de link https://netwerkhoorn.nl/activiteit/rommelmarkt-kersenboogerd-voorjaar (https://netwerkhoorn.nl/activiteit/rommelmarkt-kersenboogerd-voorjaar). Tijdens de openingstijden van de winkel kunt u ook een plekje reserveren.

Gratis kleedjesmarkt voor kinderen
Voor kinderen is er op deze dag een gratis kleedjesmarkt waar alleen speelgoed verkocht kan worden. Let op, er is een beperkt aantal ’kinderkleedjesplaatsen’ beschikbaar. Deze dienen bij De Groene Cirkel gereserveerd te worden. De Groene Cirkel bevindt zich in wijkcentrum Kersenboogerd, Brederodegracht 1 in Hoorn. Contactpersoon Hafsa Abdellaoui, h.abdellaoui@netwerkhoorn.nl (mailto:h.abdellaoui@netwerkhoorn.nl), telefoon 0229-219966.

Rommelmarkt voorjaar 2 april 2023 Rommelmarkt voorjaar 2 april 2023