Lentefestival in wijkcentrum Grote Waal met 3 koren

25-03-2023

HOORNGIDS HOORN | Op zondag 2 april zal in wijkcentrum Grote Waal een Lentefestival plaatsvinden waaraan drie koren meedoen. Ieder koor met een eigen genre en een eigen dirigent: Meezingkoor Om te Hoorn met Margriet Hoek, Het Schoorkoor uit Hoorn met Margreet Drijver en Vocalgroup Basta uit Enkhuizen met Stefan Karsten. 

Meezingkoor Om te Hoorn zingt herkenbare liederen van o.a. ABBA, Boudewijn de Groot, Nick&Simon, Marianne Weber en zoals de naam al doet vermoeden: er mag meegezongen worden.
Het Schoorkoor is een gemengd koor dat speciaal voor dit Lentefestival een repertoire heeft samengesteld bestaande uit enkele Engelstalige- en Duitse liederen en een paar prachtige liederen van Mozart.
Vocalgroup Basta zingt in hoofdzaak bekende pop- en musicalnummers. In het Nederlands maar ook Engelstalig. 
 
Loterij
Vanwege de grote diversiteit in de repertoires belooft het een heerlijke zangmiddag te worden. Om de kosten te dekken is er een loterij na afloop met vele leuke prijzen. De loten kosten € 1 per stuk en 6 stuks voor € 5. U steunt er de koren mee. De toegang in wijkcentrum De Grote Waal is geheel gratis.
Het programma start om 14.00 uur, de zaal is open om 13.30 uur, iedereen is van harte welkom. Wijkcentrum Grote Waal is gevestigd bij het winkelcentrum Grote Beer in Hoorn.

Meezingkoor Om te Hoorn Meezingkoor Om te Hoorn