Coen uit Hoorn wint € 325.000 van de Postcode Loterij Miljoenenjacht

Prijs valt op postcode omgeving Venenlaan

HOORNGIDS HOORN | Een geweldige verrassing op de zondagavond voor Coen uit Hoorn. Winston Gerschtanowitz mocht Coen verrassen met 325.000 euro, hetzelfde bedrag als studiowinnaar Jan-Jurjen uit Burgum won tijdens de spelshow ‘Postcode Loterij Miljoenenjacht’. Het moment was live bij SBS6 te zien.  

Toen Winston voor de deur stond zaten Coen (40) en zijn partner Calista naar Miljoenenjacht te kijken. Het bedrag dat ze hadden gewonnen was daardoor geen verrassing, het bezoek van Winston des te meer. Coen en Calista geven aan in een superleuke buurt te wonen met drie jonge kinderen. Op de vraag wat ze met hun gewonnen bedrag gaan doen antwoordt Calista: ’’We gaan snel een dagje weg met elkaar en verder weten we het nog niet. Daar gaan we rustig over nadenken.’’

Ook buren uit Hoorn winnen mee   

Coen ontvangt dit geldbedrag omdat Jan-Jurjen uit Burgum dit bedrag in de finale van Miljoenenjacht won. Een Postcode Loterij-deelnemer wint hetzelfde bedrag thuis. Coen uit Hoorn was deze keer de gelukkige. Zijn buren die meespelen met de postcode 1623 RS, verdelen met elkaar 325.000 euro. In totaal zijn dit 8 inwoners. Zij winnen bedragen variërend van 36.111 tot 72.222 euro, afhankelijk van het aantal loten waarmee zij meespelen met de Postcode Loterij.

Over ‘Postcode Loterij Miljoenenjacht’    

In ‘Postcode Loterij Miljoenenjacht’ strijden tien Nederlandse wijken met per vak vijftig deelnemers om verschillende grote prijzen. Eén van de aanwezige deelnemers van de Postcode Loterij maakt kans om de studio als miljonair te verlaten. Diegene neemt in de finale plaats aan de desk naast Linda de Mol om het ‘Gouden Koffer Spel’ te spelen en kan met dit spel een geldbedrag tot wel vijf miljoen euro winnen.      

‘Postcode Loterij Miljoenenjacht’ is tot en met zondag 2 april wekelijks te zien op zondagavond om 19.55 uur bij SBS6.

Nieuw: spelpodcast Koffer 23    

Naast het televisieprogramma lanceert de Nationale Postcode Loterij in samenwerking met Tonny Media de nieuwe spelpodcast ’Koffer 23’. In de fictieve spelpodcast ‘Koffer 23’ kunnen luisteraars Tygo Gernandt helpen om - de door een BN’er gestolen - koffer 23 terug te vinden. Zij maken hiermee kans op 10.000 euro. Onder de verdachten bevinden zich onder anderen André van Duin, Nicolette van Dam en Nasrdin Dchar. De eerste aflevering verscheen op vrijdag 3 maart. 

Coen-uit-Hoorn-wint-325.000-euro-tijdens-Postcode-Loterij-Miljoenenjacht Coen-uit-Hoorn-wint-325.000-euro-tijdens-Postcode-Loterij-Miljoenenjacht
Winnaars-uit-Hoorn Winnaars-uit-Hoorn