Zeer geslaagde Open Dag bij biljartvereniging Horna

01-04-2023

Op zaterdag 1 april viel er veel biljartkunst te zien en te bewonderen bij biljartvereniging Horna aan het Achterom in Hoorn. In het fraaie clubgebouw vond zowel een demonstratie driebanden plaats met landelijke toppers, alsook een fraai staaltje kunststoten door internationaal topper Jop de Jong. Om belangstellenden in de gelegenheid te stellen dit alles te kunnen aanschouwen werd zelfs een heuse tribune opgesteld, zodat niemand tegen de achterkant van een medebezoeker hoefde aan te kijken. De Horna kwam tot het besluit dit festijn te organiseren als onderdeel van bijzondere activiteiten vanwege het 90-jarig jubileum van de in 1933 opgerichte vereniging.

De bezoekers hebben kunnen genieten van het vertoonde spel, de vaak verrassende oplossingen door de spelers en het hogeschoolbiljarten in het algemeen.

Open Horna 10-over-rood toernooi
Halverwege deze maand organiseert de Horna van maandag tm zaterdag 17-22 april het Open Horna 10-over-rood toernooi. Een open toernooi, waarbij je dus geen lid hoeft te zijn van de Horna, of welke biljartvereniging dan ook.
iedereen kan zich ervoor inschrijven en ook vrienden en familie uitnodigen om dat ook te doen. 
Het 10-over-rood toernooi is een toegankelijk spel waar ook de geoefende biljarter de nodige uitdaging in zal vinden (uiteraard met gepaste handicap). 
Inschrijven kan via dit inschrijfformulier (https://www.horna.nl/inschrijfformulier/).

Demonstratie driebanden en kunststoten bij Horna Demonstratie driebanden en kunststoten bij Horna