Laat Parkinson niet winnen

06-04-2023

HOORNGIDS REGIO | Op dinsdag 11 april is het Wereld Parkinsondag. Op deze dag wordt er op locatie Overvest van Omring in Enkhuizen een informatiemiddag georganiseerd voor mensen met Parkinson en hun naasten (mantelzorgers). U bent van harte welkom om aan te sluiten. 

Diverse specialisten van Omring staan u graag te woord. Denk aan een fysiotherapeut, een ergotherapeut, een logopedist en een diëtiste. Zij zijn allemaal aanwezig en allen aangesloten bij het landelijk netwerk Parkinsonnet. Ook is er Omringmedewerker aanwezig van de dagbesteding in Overvest, Ilona Hart dagbesteding Overvest. “Kom langs en krijg op een prettige manier informatie over Parkinson(isme) en wat er op dit gebied voor hulp aanwezig is.”

De volgende onderwerpen komen op 11 april aan bod 
- Welke adviezen en hulpmiddelen zijn er op het gebied van bewegen?
- Voeding en communicatie bij Parkinson(isme)
- Waar kan een ergotherapeut, fysiotherapeut, logopedist en diëtist u mee helpen?
- Is er dagbesteding voor mensen met Parkinson(isme) en wat houdt dit in?

Aanmelden
De middag is van 15.00 - 17.00 uur in de Tuinkamer in Overvest. Omringlocatie Overvest Lijsterbesstraat 4 in Enkhuizen. U kunt zich opgeven door een mailtje te sturen naar Behandelcentrum@omring.nl (mailto:Behandelcentrum@omring.nl) t.a.v. Laura Bas of naar Dagbesteding.overvest@omring.nl (mailto:Dagbesteding.overvest@omring.nl) t.a.v. Ilona Hart.

Parkinson Parkinson