Paasfeest in Hoorn bij Het Lichtbaken

07-04-2023

HOORNGIDS HOORN | Op zondag 9 april is het weer Pasen: dag van het nieuwe leven, dag van de opstanding. In Het Lichtbaken aan de Maelsonstraat wordt deze opzienbarende, unieke gebeurtenis gevierd met wie dat wil, live of online. Bezoeken Het Lichtbaken of kijk, luister en zing thuis online mee en geniet van de Paasbijeenkomst. Om 10.30 uur start de Live-uitzending via de YouTube stream van Het Lichtbaken. 

Kent u de liederen? Zing maar mee. Daar juicht een toon, daar klinkt een stem…. U zij de glorie, Opgestane Heer! Luister naar het eeuwenoude evangelie. “Op de eerste dag van de week gingen Maria Magdalena en de anderen vroeg, toen het nog donker was, naar het graf, en zij zagen dat de steen van het graf weggenomen was…..en zie, Jezus kwam hen tegemoet en zei: Wees gegroet!”  

Programma
Iedereen is welkom op Paaszondag 9 april in Het Lichtbaken aan de Maelsonstraat 6 in Hoorn. Geniet van het programma, een praatje en een bakje thee of koffie. Of ga naar de website hetlichtbakenhoorn.nl (http://hetlichtbakenhoorn.nl) voor de online paasviering. Zie ook de Facebookpagina https://www.facebook.com/hetlichtbakenhoorn/ (https://www.facebook.com/hetlichtbakenhoorn/)

Paasfeest 9 april 2023 Paasfeest 9 april 2023