Alzheimer West-Friesland zoekt een coördinator Kookclub Hoorn en bestuurslid vrijwilligersbeleid

20-04-2023

HOORNGIDS HOORN| De afdeling West-Friesland van Alzheimer Nederland is actief en ambitieus. Er worden veel activiteiten ontplooid door de vrijwilligers van de afdeling, zoals maandelijks de ’Alzheimer Cafés’, de bijeenkomsten van vijf ’Lotgenotengroepen’, de ’Samen Dementie Vriendelijk trainingen’ voor bedrijven, instellingen, verenigingen en scholieren, en sinds 2022 ook een ’Onvergetelijke Kookclub’ voor mensen met dementie en hun mantelzorger in Stede Broec.

Omdat de kookclub in Stede Broec zo succesvol is, heeft het bestuur besloten ook een ’Onvergetelijke Kookclub’ in Hoorn te starten. Het is de bedoeling om één avond in de maand vanaf september 2023 ook in Hoorn een ’Onvergetelijke Kookclub’ te organiseren.

Vrijwilligers gezocht
Daarvoor zoekt de organisatie vrijwilligers en in eerste instantie een coördinator Kookclub Hoorn. Daarnaast wordt er gezocht naar een Bestuurslid Vrijwilligersbeleid/Activiteiten. Belangstellenden voor deze functies kunnen een functiebeschrijving vinden op de website van Alzheimer West-Friesland via https://www.alzheimer-nederland.nl/regios/west-friesland (https://www.alzheimer-nederland.nl/regios/west-friesland)

Informatie
Voor meer informatie kan je contact opnemen met Bert van Dijkhuizen, secretaris, via 0610683700 of per e-mail: west-friesland@alzheimervrijwilligers.nl (mailto:west-friesland@alzheimervrijwilligers.nl)

kookclub kookclub