Gezamelijk concert van Men@Work en de Hoornse Brassband: Men@Brass

24-04-2023

HOORNGIDS REGO | Wie eerder heeft kunnen genieten van de concerten op uitdagende locaties en spannende samenwerkingen van de Hoornse Brassband, of dit mogelijk heeft gemist, kan volledig aan z’n trekken komen bij een gezamenlijk concert van Men@Work en de Hoornse Brassband. Dit alles onder de naam Men@Brass.

Men@work
Men@work, onder leiding van Frank Hoebe, zet met nummers van The Beach Boys, Avicii, Eagles en The Beatles het concert in de steigers. De meeste nummers zijn door Frank Hoebe zelf gearrangeerd. Met zijn virtuoze pianospel ondersteunt hij de vocale groep. Na de meerstemmigheid van vocale klanken, van diepe bassen tot hoge tenoren volgt een optreden van de Hoornse Brassband. 

Hoornse Brassband 
De Hoornse Brassband staat onder leiding van Gertjan Loot en het orkest zet een concert in de verf met volle ronde brassklanken. Met het nummer Osterfjorden wordt u langs de Noorse fjorden geleid en daarna zal Mireille Steur een prachtig uitvoering van Under the Boardwalk, origineel van de Drifters, ten gehore brengen. De klanken van de Brassband samen met de vocale klanken van het koor in het nummer Ruby Tuesday zorgen voor een prachtige climax van het concert.
Het concert vindt plaats op 13 mei om 20.00 uur in de Dorpskerk in Zwaag. De toegangsprijs is € 10 inclusief consumptie.

Hoornse Brassband Hoornse Brassband