Ironman is op zoek naar vrijwilligers

13-05-2023

HOORNGIDS REGIO | De nieuwe editie van Ironman is alweer volgende maand. Zonder vrijwilligers zou er geen Ironman-evenement zijn. Vrijwilligers zijn de mensen die ervoor zorgen dat atleten, toeschouwers en vertegenwoordigers van de media een onvergetelijke ervaring hebben. Op 25 juni 2023 wordt in Hoorn de vierde editie van de Ironman 70.3 Westfriesland gehouden. 

Om een geweldig evenement en een onvergetelijke race voor alle atleten te bieden, zijn vrijwilligers een van de belangrijkste onderdelen van het evenement. Als vrijwilliger bij Ironman 70.3 ondersteun je de atleten vanaf de zwemstart tot aan de finish. Samen met 500+ vrijwilligers kun je het evenement zowel vanaf de eerste rij als backstage meemaken. 
Wie deel uit wil maken van het team kan zich aanmelden als vrijwilliger bij Ironman Westfriesland, via e-mail ironmannedvolunteers@gmail.com (mailto:ironmannedvolunteers@gmail.com)

Foto: Leden van Popkoor Broadway delen water uit tijdens de Ironman Westfriesland 2022

Vrijwilligers van Popkoor Broadway actief bij de uitgifte van water aan atleten Ironman Westfriesland 2022 Vrijwilligers van Popkoor Broadway actief bij de uitgifte van water aan atleten Ironman Westfriesland 2022